CS:GO
PGL Major 2022

PGL Major 2022 EU RMR "B": SINNERS proti HEET, Entropiq s BNE. Co dalšího nás čeká?

PGL Major 2022 EU RMR "B": SINNERS proti HEET, Entropiq s BNE. Co dalšího nás čeká?
21. 4. 2022
  |  

SINNERS, G2 Esports, NIP nebo Entropiq. Řada zajímavých celků obohatí PGL Major Antwerp 2022 EU RMR "B". Kdo vstoupí do turnaje nejlépe?



Už dnes před obědem startuje druhá evropská kvalifikace na nadcházející PGL Major Antwerp 2022. V akci bude několik tier1 týmů, ruská sestava české organizace Entropiq i SINNERS, potenciálně první česká sestava, která se může dostat na největší Counter-Strike turnaj.

Starší 18 let si mohou sledování zpestřit díky SazkaBET a vypsaným kurzů na jednotlivé zápasy. Největšími favority v prvním kole jsou G2 Esports, v souboji HEET se SINNERS by měly dle kurzů plnit roli favorita právě francouzští hráči.

HRAJ S ROZUMEM | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Program 1. kola PGL RMR "B":


Druhé kolo přichází na pořad dne od 16:00, jakmile se tedy dohrají souboje Copenhagen Flames a Sprout, respektive Spirit s ENCE, budou finálně nasazeny konkrétní dvojice s konkrétními časy. Poté vybere ty nejatraktivnější duely také na na CZ/SK stream eLEAGUEcz, sledovat budeme zejména zápasy SINNERS a Entropiq. A v dalších řádcích se podíváme na to, co hráče v prvním kole čeká.

Nejprve se do akce dostanou favorizovaní G2 Esports, kteří se představí proti Anonymo. O favoritovi nemůže být asi bezesportu ani pochyb. Ve stejném čase budeme sledovat zápas Entropiq s Bad News Eagles. Ruská sestava české organizace se postaví velmi nevyzpytatelnému kosovskému soupeři, týmu Bad News Eagles, který jede na vítězné šňůře 4 vítězství v řadě. 
Entropiq naopak prohráli 4 zápasy za sebou a sérii budou chtít nyní přerušit. Vzájemná bilance je relativně vyrovnaná, nicméně sahá do historie ESEA Premier Season 39, což je již téměř půl roku.

SINNERS se utkají s HEET ve velmi směrodatném duelu. Francouzský soupeř se v posledních měsících vyšvihl na hranu TOP 20 světového žebříčku, tudíž to nebude mít český celek nijak jednoduché. Vzájemná bilance, včetně vyrovnaného zápasu v Thunderpick Bitcoin Series 2022, hovoří jednoznačně ve prospěch Francouzů. Od 12:15 tak čeká na SINNERS těžká, ale důležitá bitva.

Ve stejném čase se utkají Ninjas in Pyjamas s Endpoint. Následně se Sangal pokusí překonat východoevropský celek Players a ASG tým Atralis. Souboje týmů z CIS regionu nabídnou možnost zajímavé konfrontace s dalšími evropskými sestavami. Poslední dvojici zápasů obstarají Copenhagen Flames v souboji se Sprout, Spirit se utkají proti ENCE. 

Od 16:00 odstartuje v BO1 formátu také 2. kolo swissu, kde se objeví další řada zajímavých zápasů.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.