CS:GO

pashaBiceps uspěl při své premiéře v kleci! Soupeře poslal k zemi ve 2. kole

pashaBiceps uspěl při své premiéře v kleci! Soupeře poslal k zemi ve 2. kole
6. 2. 2022
  |  

Bývalý polský CS:GO hráč a sportovec pashaBiceps vyhrál svůj úvodní zápas v kleci! Ve 2. kole porazil svého soupeře TKO.

Sobotní večer byl významný pro polské esportové a MMA fanoušky, které sjednotil populární Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski. Ten se totiž ve svém premiérovém zápase v bojových sportech postavil svému soupeři.

V turnaji HIGH League 2 dokázal třiatřicetiletý Polák svého soupeře ukončit 2 minuty a 40 vteřin před koncem druhého kola. TKO v zápase "Hráč vs. YouTuber" bylo velmi nečekané, přesto byla značná část zápasu "štípaná", kde ani jeden nešli pro ránu daleko.
Pozápasová fotka polského bijce a esportovce | Zdroj: Twitter @paszaBiceps
V pozápasovém rozhovoru si populární Polák neodpustil ani svoji tradiční hlášku, kterou poděkoval fanouškům na streamu i v hale. "You are not my friends, you are my brother, my friends," vykřikl pashaBiceps.

Také díky zápasu Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski pokračuje ve své popularizaci sportovních disciplín, kterým se věnuje. Po kariéře úspěšného esportového hráče začal pořádat různé campy, kde se děti věnují také sportu. Samotný Polák totiž rád jezdí na kole a věnuje se nově právě bojovým sportům.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.