Zajímavosti

pashaBiceps prohrál ve svém druhém zápase v kleci. Ve Spodek Arena zavládlo ticho. Šlo o život?

pashaBiceps prohrál ve svém druhém zápase v kleci. Ve Spodek Arena zavládlo ticho. Šlo o život?
19. 3. 2023
  |  

Tentokrát to legendárnímu CS:GO hráči nevyšlo. Polský borec Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski ve svém druhém představení v kleci během včerejší noci prohrál.

Druhý zápas v rámci bojových sportů, tentokrát plně pod pravidly MMA, polské legendě Jarosławovi "pashaBiceps" Jarząbkowskimu nevyšel. V Katowicích ve Spodek Aréně, kde zažil největší CS:GO úspěchy, však tentokrát neuspěl.

Nad síly čtyřiatřicetiletého Poláka byl Content Creator, který má na Instagramu bezmála 2,5 milionu sledujících. Jmenovitě jde o Marcina Dubiela, který dokázal pashaBicepce porazit hned v prvním kole souboje.

pashaBiceps se po jednom take down pokusil dostat do postoje, ale Dubiel ho sevřel do nepříjemné gilotiny. V dramatické a špatné pozici byl následně zápas rozhodčím ukončen. Přičemž uteklo něco málo přes minutu a šest sekund po začátku prvního kola.

Miláček polského davu zůstal několik minut ležet na zemi a ve Spodek Aréně zavládlo ticho. Polský esportový veterán se však zvedl a fotografie zveřejněné po zápase ukazují, že je v dobrém zdravotním stavu a náladě. Jeho aktuální sk´óre v bojových sportech je 1:1, naopak jeho včerejší zkušenější soupeř má aktuálně skóre 5:2.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.