HearthStone

Pardub ze Sazka.INAE odváží z DreamHack Winter zlato! Eichii bere bronz

Pardub ze Sazka.INAE odváží z DreamHack Winter zlato! Eichii bere bronz
28. 11. 2021
  |  

Skvělé zprávy přišly v sobotu večer ze Švédska! Výprava Sazka.INAE si odváží z DreamHack Winter Hearthstone rovnou dva cenné kovy!

Během pátku a soboty probíhal ve švédském Jönköpingu po dlouhé době BYOC offline turnaje DreamHack! Zimní editace 2021 přinesla řadu turnajů, včetně toho ve hře Hearthstone. Právě na něj česko-slovenská organizace Inaequalis vyslala své zástupce.

Několik tuzemských hráčů se hned  v úvodu potkávali a někdo musel prohrát, aby jiný vyhrál. S postupem času se však začalo ukazovat, že forma hráčů je velmi dobrá a mohlo by ze severské výpravy být velmi solidní umístění.



Z celkového triumfu se nakonec radovala nová posila Hearthstone sekce Sazka.INAE Pardub, který již turnaje ze série DreamHack v minulosti ovládl. Další radost udělal i Dominik "Eichii" Eichenberger, který také nezklamal a vyhrál souboj o bronz.

Dvojitá porce medailového umístění, se kterým se dnes bude výprava vracet do Česka a na Slovensko je více než skvělá! Gratulujeme a držíme palce na dalších zahraničních misích.

Ohlasy hráčů přímo ze Švédska přinášíme zde.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport