CS:GO

Outsiders poskočili na čelo žebříčku, největší propad pořadím zaznamenaly bývalé TOP 3 týmy

Outsiders poskočili na čelo žebříčku, největší propad pořadím zaznamenaly bývalé TOP 3 týmy
14. 11. 2022
  |  

Tradiční pondělní úprava žebříčku přinesla po Majoru velké množství změn na čele. Na první příčky se probojovali včerejší finalisté, frozen s MOUZ se posunul na šestou pozici. Největší ztrátu zaznamenali Vitality, FaZe a Liquid.

S pondělním podvečerem přišla tradiční úprava rankingu CS:GO týmů od HLTV. Tentokrát se však čekalo na větší změny  než obvykle, jelikož teprve včerejším dnem skončil Brazilský Major, který přinesl spoustu překvapení.

Na první příčky se posunuli včerejší finalisté. Outsiders se stávají novými světovými jedničkami, Heroic zaujmuli pozici druhou. Právě Heroic zaznamenali největší posun žebříčkem, a to o 8 pozic. O pár pozic (přesněji o dvě) se posunuli také Cloud9, kteří se nyní nachází na bronzové pozici. 

Jediným zástupcem naší scény v nejlepší desítce je slovenský rifler David "frozen" Čerňanský, který se svými MOUZ poskočil oproti minulému týdnu o jednu příčku a drží 6. pozici. Hned za MOUZ se nachází trio týmů, které ještě před týdnem drželo první tři místa. Vitality, FaZe i Liquid se v dnešní úpravě žebříčku propadli o šest pozic.

Adam "NEOFRAG" Zouhar se momentálně s OG nachází na sedmnácté příčce. Nejlepší tuzemskou organizací jsou SINNERS, kteří se nachází na 44. příčce.

TOP 10 světového rankingu

  1. Outsiders
  2. Heroic
  3. Cloud9
  4. Natus Vincere
  5. FURIA
  6. MOUZ
  7. Vitality
  8. FaZe
  9. Liquid
  10. Spirit

Zdroj úvodní fotografie: @ESL

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.