CS:GO

Osmifinále Y-Games PRO Series: Sampi končí, Entropiq jdou dál. V akci se dnes představí SINNERS

Osmifinále Y-Games PRO Series: Sampi končí, Entropiq jdou dál. V akci se dnes představí SINNERS
23. 5. 2023
  |  

Týmu Sampi se bohužel nepodařilo navázat na dobré výkony z předchozích turnajů a po porážce 1:2 s outsiderem osmifinále, týmem Sashi, končí v Y-Games PRO Series 2023 předčasně. naopak Entropiq postupují a SINNERS nebo ENTERPRISE se chystají na své zápasy dnes.

Během pondělního odpoledne a večera se v rámci Y-Games PRO Series 2023 odehrály 3 osmifinálové duely, ve kterých se postupně představily týmy Entropiq s Anonymo, Sampi s Sashi a v závěru sYnck s Ignis Serpens. 

Z první dvojice postoupila tuzemská organizace Entropiq, která zvítězila nad polskými Anonymo v poměru 2:1. Následně bohužel pro česko-slovenské fanoušky Sampi nenavázali na předchozí turnaje a po porážce se Sashi jejich cesta turnajem skončila. Večer si postup zajistil také tým Ignis Serpens, který zdolal 2:0 sYnck.

Právě Sashi, kteří si poradili se Sampi, budou čekat na dnešní duel startující ve 14:00. V něm se ukáží Astralis Talent a ENTERPRISE. Česko-slovenská sestaa bude patřit k velkému outsiderovi, který do zápasu nastoupí v kurzu 4,50:1 na vítězství

Následně nastoupí do zápasu také SINNERS, kteří vyzvou od 17:00 tým PGE Turow a budou chtít navázat na vítěznou vlnu v kurzu 1,22:1, čímž budou velkým favoritem. V neposlední řadě se v akci představí BIG Academy a DomiNation. Start jejich zápasu je v plánu od 20:00.

 


Zdroj úvodní fotografie: Facebook @Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.