CS:GO

oskar v GORILLAZ? Dnes s týmem nezvládl kvalifikaci REPUBLEAGUE. Přestup stále není oficiální

oskar v GORILLAZ? Dnes s týmem nezvládl kvalifikaci REPUBLEAGUE. Přestup stále není oficiální
12. 2. 2022
  |  

Tomáš "oskar" Šťastný stále nebyl oficiálně představen jako posila celku GORILLAZ, přesto však spekulace o tomto přestupu rezonovaly již při jeho posazení na bench v SINNERS. S mezinárodním celkem se dnes představil v kvalifikaci na REPUBLEAGUE Season 3.

Poté co legendární sniper oskar skončil v aktivním roster SINNERS, rozjely se spekulace o jeho budoucnosti. Jedním z adeptů na jeho angažmá byl, a stále i podle spekulací, je mezinárodní uskupení pod názvem GORILLAZ.

V celku, který spoluzaložil legendární Robin "flusha" Rönnquist, se nachází totiž také bývalí spoluhráč oskara Miikka "suNny" Kemppi a trenér, který českého hráče vedl v HellRaisers Serhei "Imbt" Bezhanov.

Oficiálně však Tomáš "oskar" Š´ťastný jako posila týmu představen nebyl, nefiguruje ani v sestavách na portálech jako Liquidpedia. Stále tak podle všeho pokračuje stav, který nadešel poté, co se česká jednička se sniperem rozloučila a přivedla forsyyho.

Přesto se dnes třicetiletý coach se suNnym a dalšími hráči pod názvem gorillazzz účastnil kvalifikace na REPUBLEAGUE Season 3. Evropský celek nakonec vypadl v prodloužení 5. kola za stavu 20:22.

Během dalších dní bychom se tak mohli dozvědět, zda budou naplněny spekulace o přestupu oskara do GORILLAZ nebo se všechny strany rozhodnou pro jinou cestu.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.