CS:GO

Ohlasy okolo SINNERS z IEM: Hráči se baví fotbalem, příznivci společným fanděním budí sousedy

Ohlasy okolo SINNERS z IEM: Hráči se baví fotbalem, příznivci společným fanděním budí sousedy
1. 10. 2021
  |  

Velký svátek pro fanoušky domácího Counter-Striku baví všechny. Fanoušci SINNERS si užívají společné fandění na Discordu, hráči zase možnostmi ve Švédsku.

Večerní časy utkání SINNERS dávají na jedné straně mnoho příležitostí vidět konfrontace po práci, škole nebo jiných aktivitách a nebýt tak vázán povinnostmi, na té druhé však mohou sousedům narušit poklidný večer.

"Napadlo nás zkusit společné sledování na Discordu. Jediný problém byl, že jsme hráli až kolem půlnoci. Když bylo nějaké crucial kolo, pár sousedů jsme pravděpodobně probudili. Ale myslím si, že takovej Banán (Bananides při komentování IEM - pozn. red) probudil celé Svitavy," komentuje společné fandění na platformě Discord Radim Sochor, Social Media Manager v české organizaci.

Zároveň dodává, jaká radost provázela desítky příznivců týmu včerejší vítězsví nad Heroic: "Když jsme vyhráli poslední kolo, všichni řvali, já taky, ale furt jsem byl hrozně v šoku, co jsme vlastně dokázali. Ale stále máme obrovský kus cesty před sebou, takže nás ještě pár společných večerů s fanouškama na Discordu čeká..." 
Na Discord serveru SINNERS tak mohou každý večer během IEM Fall přijít fanoušci podpořit svůj oblíbený tým a užít si atmosféru společně s dalšími příznivci.

Na druhé straně jsou hráči, kteří se aktuálně nacházejí ve Švédsku a mimo trénink a zápasy využívají možnosti místa konání akce k volnočasovým aktivitám.

Jednou z nich byl také fotbal, který nemohl inscenovat nikdo jiný, než bývalý fotbalista a aktuální in-game leader SINNERS Sebastian "Beastik" Daňo.
Hráči SINNERS využili volný čas ke zdokonalení fotbalových schopností | Zdroj: Instagram @SINNERS_esports
Vedle ukázky fotbalových schopností a skillu se hráči věnují zejména relaxu a přípravě na další nevyzpytatelná utkání, která je v cestě za vysněným Majorem ještě čekají.

Už dnes večer od +-20:30 čeká českou jedničku celek Endpoint.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.