HearthStone

Ohlasy hráčů Sazka.INAE ze Švédska: Pardub to zahrál lépe. Jsme hrdí na to, jaká jsme parta

Ohlasy hráčů Sazka.INAE ze Švédska: Pardub to zahrál lépe. Jsme hrdí na to, jaká jsme parta
28. 11. 2021
  |  

Výprava Sazka.INAE se bude vracet ze Švédska. Ještě předtím nám ale věnovaly pár věc a ohlasů z akce i na vítězství svého kolegy Parduba.

Nová posila Sazka.INAE Hearthstone sekce se radovala z vítězství na DreamHack Winter 2021. Jak hráči vnímali celou cestu, turnaj a vítězství svého týmového kolegy? Začneme u samotného vítěze akce Parduba, který vložil do přípravy nemalé úsilí, které se vyplatilo:

"Přípravám jsem věnoval hodně času, což se mi ve výsledku vyplatilo. Už jednou se mi DreamHack podařilo vyhrát, takže jsem věděl co mám čekat," komentoval svůj úspěch a dodal: "Budu se těšit na další rok, kde se samozřejmě zase pokusím o to samé."

Kromě zkušeného kolegy předvedli skvělé výkony i další hráči, bronzový Eichii však jen dodal něco k úspěchu svého spoluhráče, který jej předčil: "Jakub Pardubský to prostě zahrál lépe."

V neposlední řadě akci okomentoval i kapitán sekce v INAE a také aktivní hráč Majssster. "Akci hodnotím velmi dobře, sešli jsme se tu jako opravdu skvělá parta," začal své hodnocení akce slovenský karbaník. Zároveň nezapomíná ani na úspěchy svých spoluhráčů, na které je patřičně hrdý: "Jsem moc hrdý na kluky, kteří ukázali, že máme na to konkurovat i hráčům na zahraniční scéně."

Ještě jednou se přidáváme ke gratulantům a držíme palce na akcích akcích.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.