CS:GO

OG s Neofragem poráží FaZe! Zítra je tak čeká souboj s Astralis o postup na BLAST Fall Final

OG s Neofragem poráží FaZe! Zítra je tak čeká souboj s Astralis o postup na BLAST Fall Final
26. 8. 2022
  |  

OG poráží FaZe 2:1 a postupují tak do třetího kola knockout stage na BLAST Premier Fall Groups, ve kterém si to rozdají s Astralis o přímý postup na BLAST Fall Finals s prizepoolem 425 000$.

Neofragovi a jeho týmu se povedlo nečekané překvapení v druhém kole knockout stage na BLAST Premier Fall Groups, když porazili světové dvojky a vítěze Majoru v Antverpách, FaZe Clan. Nečekané vítězství se nerodilo snadno a tým českého riflera si musel vybojovat postup až ve třetí mapě.

FaZe vs. OG

Výsledek - 1:2
  • de_ancient 10:16 (7:8)
  • de_mirage 16:9 (10:5)
  • de_inferno 11:16 (7:8)

OG začínali dnešní zápas stejně jako proti Complexity na své mapě, kterou byl opět Ancient. Velmi dobře zvládnuté obě poloviny (obzvlášť zlepšení CT strany) přinesly celkem klidné vítězství 10:16. 

Mirage byla však opačná strana mince. OG začali na CT straně a začátek se jim vůbec nevyvedl, nedokázali se chytit tempa, které nastolil FaZe clan a skóre 10:2 nevypadalo vůbec dobře. Přestože se OG nakonec vzchopili, FaZe už si zbytek mapy pohlídali a vyhráli 16:9.

Došlo tak na poslední mapu, kterou bylo Inferno. Z počátku vyrovnaná hra, ve které se podařilo OG urvat osm bodů za T stranu a poté si dojít pro vítězství na pohlídané CT straně. Nejvíce byl na této mapě vidět Neofragův spoluhráč flameZ, který byl po celou dobu k nezastavení a dotáhl svůj tým za vítězstvím 11:16 a v celé sérii tak 1:2.

Adam "Neofrag" Zouhar se tak zítra od 13:00 utká o postup na BLAST Premier Fall Final v zápase s dánskými Astralis. Pokud by však jeho tým neuspěl, nemusí příliš zoufat, neboť by dostal druhou šanci v Last Chance Stage, která se hraje v neděli.

Podaří se OG postoupit na velké finále do Royal Areny v dánské Kodani již zítra nebo se o postup budou muset vynasnažit ještě v neděli?
Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.