CS:GO

OG s NEOFRAGem obdrželi dodatečně pozvánku na IEM Dallas

OG s NEOFRAGem obdrželi dodatečně pozvánku na IEM Dallas
18. 5. 2023
  |  

S blížící se další zastávkou ESL Tour v severoamerickém Dallasu, třetím největším městě státu Texas, přichází také několik omluvenek od týmů, které měly původně dorazit. Na listu účastníků nově figurují Fnatic a OG Esports.

S blížícím se turnajem IEM Dallas 2023, kde bude ruská sestava Cloud9 obhajovat svůj triumf z loňské sezony, přišly i omluvenky a pořadatel, ESL, musel hledat náhradu. Dodatečně se tak na turnaji představí Fnatic a OG Esports, týmy doplní volné místo a nahradí také Virtus.pro

OG Esports však do Ameriky odcestují s jednou změnou v sestavě, která se týká ruského hráče Abdula "⁠degster⁠" Gasanova. Ten měl domluvené s organizací, že si po BLAST.tv Paris Major vezme dovolenou a vzhledem k pozvánce na poslední chvíli svůj harmonogram dodrží. Náhradou bude rumunský AWP hráč Iulian 'regali' Harjău. Změna se týká však pouze tohoto turnaje, který vyvrcholí už začátkem června.
Seznam účastníků IEM Dallas 2023 
Fnatic do zámoří odletí krátce poté, co jim v Paříži uteklo play-off BLAST.tv Paris Major 2023 o pouhých "pár kol". V USA se tak pokusí spravit si chuť a uspět. Bude to však velmi obtížné v konkurenci dalších týmů jako Heroic, Team Liquid, FaZe, MOUZ nebo G2 Esports.

IEM Dallas 2023 startuje už 29. května 2023 skupinovou fází, play-off před publikem Kay Bailey Hutchison Convention Center se odehraje 2. až 4. května 2023 a jeho vítěz si odnese $100,000 a slot na IEM Cologne 2023.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.