CS:GO

OG Esports potvrdili novou sestavu. Vrací se nexa, přidává se FASHR, k1to a regali

OG Esports potvrdili novou sestavu. Vrací se nexa, přidává se FASHR, k1to a regali
1. 7. 2023
  |  

Organizace OG Esports potvrdila svoji novou CS:GO sestavu do dalších týdnů a měsíců. Z původní pětice zůstává pouze dvacetiletý Maciej "⁠F1KU⁠" Miklas, respektive navrátivší Nemanja "⁠nexa⁠" Isaković. Kdo další se připojil?

OG Esports reagují na nepovedenou polovinu sezonu hned trojicí (resp. čtveřicí) nových příchodů hráčů. Z původní sestavy zůstává pouze polský hráč Maciej "⁠F1KU⁠" Miklas, ke kterému se v první řadě vrací srbský in-game leader Nemanja "⁠nexa⁠" Isaković.

Šestadvacetiletý hráč působí v OG Esports s drobnou pauzou od ledna 2022, kdy přestoupil z G2 Esports. Letos na jaře toho moc neodehrál, ale přesto do několika turnajů naskočil. Nyní se bude chtít vrátit v plné parádě. Vzhledem k věku i zkušenostem půjde o důležitý stavební kámen evropského mixu, který se brzy pokusí opět naskočit na vítěznou vlnu.
Na pozici AWP, po posazení na lavičku ruského hráče Abdula "⁠degster⁠" Gasanova, nastoupí rumunský reprezentant Iulian "⁠regali⁠" Harjău. Dvacetiletý sniper naposledy reprezentoval Copenhagen Flames, předtím ještě Fnatic (včetně academy celku Rising) nebo GameAgents. Jeho krátká profesionální kariéra trvá teprve od roku 2020. Přesto dostává důvěru od OG na nejvyšší světové scéně.

Další zkušenosti přinese do OG hráč Nils "k1to" Gruhne, dlouholetý reprezentant největší německé organizace BIG. Ve čtyřiadvacetileti letech jde u něj o první velkou mimoněmeckou štaci. Společně s k1tem se z fnatic do OG přestouvá jako 5. hráč i sedmadvacetiletý Dion "FASHR" Derksen.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.