CS:GO
PGL Major 2022

Oficiální česko-slovenský stream PGL Major Antwerp 2022 poběží o víkendu výjimečně na eleaguecz2

Oficiální česko-slovenský stream PGL Major Antwerp 2022 poběží o víkendu výjimečně na eleaguecz2
13. 5. 2022
  |  

Výjimečně na Twitch kanále eleaguecz2 poběží během soboty 14. a neděle 15. května oficiální česko-slovenské vysílání PGL Major Antwerp 2022 Legends Stage.

Z důvodu souběžně běžícího 5. kola Dota 2 a CS:GO Sazka eLEAGUE se startem PGL Major Antwerp 2022 Legends Stage dojde k vysílání zahraniční akce na Twitch kanále eLEAGUEcz2, na eLEAGUEcz poběží zmíněná domácí soutěž. 

Další víkend pak dojde k dalším posunům tak, aby fanoušci ani o jednu z akcí nepřišli. Více jsme informovali v dnešním článku Zásadní změna pro 6. kolo Sazka eLEAGUE. Jak bude vypadat kombinace s vysíláním finále PGL Major?.

Už zítra se rozběhnou boje v TOP 16 PGL Major Antwerp 2022 a nebude u toho chybět ani zmíněné česko-slovenské vysílání, kterým bude během soboty a neděle provázet komentátorský tým se jmény jako: Jozef "Joshua" Dekan, Michal "Mishek" Kabele, Marek "Shadye" Hovanec, Šimon "sajmoN" Nemček a Vojtěch "Wango" Pres.

V akci budou ty nejlepší týmy světa, které se během dvou dní a tří kol vybojovat tu nejlepší možnou pozici pro postup do play-off, kam zamíří polovina ze 16 celků. Od pondělí už opět stream z belgické akce poběží na eLEAGUEcz.

 

Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport