CS:GO

OFICIÁLNĚ: Do GamerLegion přichází neaLaN a volt

OFICIÁLNĚ: Do GamerLegion přichází neaLaN a volt
19. 7. 2023
  |  

Také poslední celek z TOP 10 světového rankingu HLTV doplnil svoji sestavu o poslední dva hráče. Posilami se stala dvojice hráčů Sebastian "volt" Maloș & Sanzhar "neaLaN" Iskhakov. První test pro celek přijde už na IEM Cologne 2023.

Sestava GamerLegion je kompletní. Po odchodu rumunského hráče Ivan "iM" Mihai do Natus Vincere a návratu polského In-game Leadera Kamila "siuhy" Szkaradeka do MOUZ se dlouhou dobu čekalo, kdo doplní stříbrný celek z posledního Major turnaje - BLAST.tv Paris Major 2023. 

Organizace se sídlem v Německu oficiálně představila nováčky v sestavě, kteří budou mít za cíl udržet sestavu na výši. Posilami se stal jednak dvaadvacetiletý kazašský In-game leader Sanzhar "neaLaN" Iskhakov a rumunský rifler Sebastian "volt" Maloș.

Druhý jmenovaný hráč s rumunsko-britským občanstvím naposledy reprezentoval Into The Breach, se kterými došel až během jarní části sezony k titulu v ESL Premiership Spring 2023 anebo čtvrtfinále BLAST.tv Paris Major 2023. Ještě předtím reprezentoval týmy jako Vexed Gaming a Coalesce, definitivní prosazení se zažil díky Fnatic Rising, se kterými ovládl WePlay Academy League Season 5.

V případě Sanzhara "neaLaN" Iskhakova jde o návrat ze zámoří, neboť kazašský In-game leader naposledy působil v celku Evil Geniuses, kam odešel v létě 2022. Více se však nedokázal v severoamerické organizaci prosadi. Předtím ovšem vystřelil do povědomí světové scény díky úspěšnému dvouletému angažmá v K23. S nimi ovládl řadu turnajů tier 2 scény, na což bude chtít s GamerLegion anvázat.

Sestava CS:GO Gamer Legion:

  • Frederik "⁠acoR⁠" Gyldstrand 
  • Nicolas "⁠Keoz⁠" Dgus 
  • Isak "⁠isak⁠" Fahlén 
  • Sanzhar "⁠neaLaN⁠" Iskhakov 
  • Sebastian "⁠volt⁠" Maloș

  • Ashley "⁠ash⁠" Battye - trenér

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.