CS:GO

Odveta se Sprout je tady. Zvrátí Entropiq předpoklad a zajistí si první triumf?

Odveta se Sprout je tady. Zvrátí Entropiq předpoklad a zajistí si první triumf?
18. 9. 2023
  |  

Už dnes od 10:00 se postaví mezinárodní Counter-Strike sestava české organizace Entropiq týmu Sprout v BO5 grandfinále turnaje European Pro League Season 10. Už jednou se týmy střetly a zástupce česko-slovenské scény odešel poražen. Jak to dopadne dnes?

Mezinárodní CS:GO sestava české organizace Entropiq před sebou má první příležitost získat zajímavý evropský triumf, když ve finále European Pro League Season 10 vyzve německý celek Sprout. S ním se však již během play-off potkala a odešla poražena v poměru 1:2.

Od té chvíle se však Davidovi "forsyy" Bílému a jeho spoluhráčům podařilo zvítězit ve 4 dalších zápasech, když si postupně v lower bracket turnaje poradili s PGE Turow (2:1), 500 (2:0), Espionage (2:0) a v nedělním finále spodní části pavouku také s dalším východoevropským týmem Singularity (2:1).

Naopak tým Sprout hraje poslední dobou ve velkém tempu, kdy od duelu s Entropiq (11. září) odehrál hned 11 duelů, ze kterých odešel v 8 případech jako vítěz. A v této sérii bude chtít pokračovat i dnes.

Poslední duel 10. sezony European Pro League, jehož vítěz si odnese celkově $11,000 a poražený "pouze" $5,000, můžete sledovat od dnešních 10:00 na Twitch kanále EPLCS_EN, kde bude finále vysíláno s anglickým komentářem.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.