CS:GO

Odhalené pozvánky do základní skupiny CCT Central Europe. Česko budou prezentovat SINNERS

Odhalené pozvánky do základní skupiny CCT Central Europe. Česko budou prezentovat SINNERS
14. 3. 2023
  |  

Venku jsou potvrzené celky, které nastoupí do CCT Central Europe Group Stage Series 5. Česko-slovenský prapor ponesou SINNERS Esports, které ještě mohou doplnit Entropiq. Dynamo Eclot ve výčtu není.

Organizátor středoevropské série CCT, společnost REPUBLEAGUE, potvrdila celky, které vyběhnou do základní skupiny hlavná (skupinové) fáze turnaje. Ty ještě doplní týmy, které se prokoušou uzavřenou kvalifikací.

V níž už bohužel z pohledu česko-slovenských fanoušků skončily celky ENTERPRISE a Sampi, které se nedokázaly dostat ani do play-off uzavřené části turnaje, kde by mohly bojovat právě o sloty ve zmíněné skupinové fázi. Dnes má šanci ještě tým Entropiq.
Pozvané týmy do CCT Central Europe Series 5 Group Stage | Zdroj: REPUBLEAGUE
Mezi pozvánými týmy vidíme zkušené týmy jako ECSTATIC, 1WIN, Illuminar Gaming nebo Partizan. Nechybí ani český celek SINNERS Esports, který dostane další šanci ukázat se na evropské tier 2 scéně. Pro mnohé překvapivě mezi celky nenacházíme ani tým Dynamo Eclot, který v pondělí vypadl z TOP 100 světového žebříčku HLTV a o dalších zápasech není mnoho známo.

Skupinová fáze, která se bude hrát tradičním swiss formátem, začíná už 18. března. Po ní bychom se měli dočkat play-off a korunovaci vítěze, jehož odměnou kromě titulu bude i $22,000, uvidíme 31. března. O konkrétních zápasech budeme informovat v následujících dnech.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.