CS:GO

Od středy startuje BLAST Premier Spring Showdown. Uspějí OG? NIP nebo fnatic?

Od středy startuje BLAST Premier Spring Showdown. Uspějí OG? NIP nebo fnatic?
28. 3. 2023
  |  

Turnajová série BLAST Premier se opět vrací do hry. Už od středu do neděle proběhnou turnaje BLAST Premier Spring Showdown v Evropě a Americe, které zajistí jednomu celku z daného regionu postup na Spring Finals. V akci bude i český zástupce Adam "NEOFRAG" Zouhar.

V boji o jediný slot z Evropy a jediný ze zámoří zabojuje celkově 16 celků, které se chtějí podívat na zmiňovaný turnaj BLAST Premier Spring Finals. Na evropském turnaji Showdown se bude rozdávat také $67,500. 

Mezi účastníky budou také OG Esports s českým hráčem Adamem "NEOFRAG" Zouharem, které čekají hned v úvodu nepříjemní Ninjas in Pyjamas. V semifinále single-elimination bracket vítěz tohoto úvodního zápasu narazí na lepšího z dvojice Cloud9 vs. Copenhagen Flames. Druhá část bracketu v evropském turnaji tvoří BIG vs. Rare Atom a Fnatic vs. 9INE.

Harmonogram BLAST Premier Sp. Showdown EU:

Středa 29. března
  • 16:30 - Ninjas in Pyjamas vs. OG Esports
  • 19:30 - Cloud9 vs. Copenhagen Flames

Čtvrtek 30. března
  • 16:30 - BIG vs. Rare Atom
  • 19:30 - Fnatic vs. 9INE

Pátek 31. března
  • 16:30 - Semifinále #1 - NIP vs. OG / C9 vs. CPH Flames

Sobota 1. dubna
  • 16:30 - Semifinále #2 - BIG vs. Rare Atom / Fnatic vs. 9INE

Neděle 2. dubna
  • 19:30 - Grandfinále o postup na Spring Finals

V zámoří se bude zápolit defacto ve stejném rytmu a tempu, akorát nočních časech. Zápasy tak budou následovat hned po evropských vysílání a sledovat můžete týmy jako FURIA, Imperial, Complexity nebo Team Liquid, který bude velkým favoritem na titul a postup.

Přímé přenosy zápasů můžete exkluzivně sledovat na Twitch a YouTube kanálech BLAST Premier. Česko-slovenské vysílání aktuálně nebude k dispozici.

 


Zdroj úvodní fotografie: Twitter @BLASTPremier

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.