CS:GO

Očekávaná informace z tábora Entropiq. Viktor "Lack1" Boldyrev se stává free agent

Očekávaná informace z tábora Entropiq. Viktor "Lack1" Boldyrev se stává free agent
11. 7. 2022
  |  

Viktor "Lack1" Boldyrev se loučí s organizací Entropiq. Společně se obě strany rozhodly na ukončení spolupráce a hráč české organizace tak má otevřené možnosti přesunu do dalších světových organizací.

Česká organizace Entropiq potvrdila finální rozvázání spolupráce s (neaktivním) členem své východoevropské CS:GO sekce. Na odchodu je dvaadvacetieltý Viktor "Lack1" Boldyrev, který se stává free agent a má možnosti přesunu do dalších organizací.

Hráč původem z Kazachstánu působil v Entropiq více než rok a přišel s původní soupiskou, která byla celá najmuta do české organizace. V dresu týmu dokázal vyhrát Funspark ULTI 2021: Europe Season 2, European Development Championship Season 4, Malta Vibes Knockout Series #1 nebo Pinnacle Fall Series #2. Stejně tak se povedlo organizaci s jeho přispěním postoupit na PGL Major Stockholm 2021.

Náhradou se stal již před měsícem ruský hráč Nikolay "mir" Bityukov, který se sehrává s novými spoluhráči a po letní přestávce se tým bude chtít ukázat v nejlepším možném světle.

Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport