CS:GO

Obnovená premiéra oskara v SINNERS. Jak uspěje tuzemský celek s Falcons?

Obnovená premiéra oskara v SINNERS. Jak uspěje tuzemský celek s Falcons?
15. 1. 2023
  |  

Tomáš "oskar" Šťastný opět v dresu SINNERS a český tým zpět ve struktuře ESL. To vše už v pondělí od 16:30, kdy jeden z nejlepších domácích celků nastoupí proti francouzským Falcons v rámci ESL Pro League Conference S17.

Během pondělního podvečera můžete opět v akci sledovat česko-slovenský celek SINNERS, který začne těžkým kláním v ESL Pro League Conference Season 17 sezonu 2023. Prvním letošním soupeřem SINNERS budou francouzští Falcons.

Právě s Falcons defacto SINNERS uzavírali rok 2022 v rámci baráže ESL Challenger League Season 43, což znamenalo pád českého celku zpět do ESEA Advanced. Odplata to tak po měsíci může být více než sladká, nebude to ovšem jednoduchá cesta.

Pozitivní zprávou pro SINNERS i jejich fanoušky je bezpochyby návrat Jindřicha "ZEDKO" Chyby se sestavy po zranění ruky. Stejně tak bychom měli poprvé sledovat Tomáše "oskar" Šťastného, který se po roce v zahraničí vrátil opět do česko-slovenské organizace.
Naopak na druhé straně bude stát velezkušený Francouz kennyS a také NBK- nebo misutaaa. Francouzi jdou do boje s neuvěřitelně zkušenou sestavou významných a legendárních hráčů, nejen tamní scény, ale i celého světa. 

Velkou záhadou z hlediska predikcí však bude to, v jakém rozpoložení se týmy do hry po přestávce vrátí. SazkaBET vidí šance obou celků s kurzem 1,85:1 velmi vyrovnaně. Stejně tak si můžete s tímto kurzem vsadit nad/pod počet odehraných map v této BO3 sérii. Vítěz duelu vyzve v dalším kole německé Sprout, naopak poražený si zahraje 2. kolo Lower Bracket s horším souboje forZe vs. 9INE/Permitta.

Přímý přenos zápasu vysílá pro česko-slovenskou komunitu v tuzemském jazyce portál PLAYzone na svém Twitch kanále. Startuje se v pondělí od 16:30.

 


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.