CS:GO

Nový formát ESL Challenger League: SINNERS dnes začínají Upper Bracket proti Sangal

Nový formát ESL Challenger League: SINNERS dnes začínají Upper Bracket proti Sangal
1. 11. 2022
  |  

Ještě před začátkem MČR odstartují SINNERS novou cestu prestižní soutěží ESL Challenger League. V prvním zápase Upper Bracket Play-off bude čekat na českou jedničku tým Sangal.

Už několik sezon drží SINNERS příslušnost v prestižní evropské lize ESL Challenger League. Právě ta však změnila před startem 43. ročníku formát a z rozdělení do skupin je double-elimination bracket. V turnaji se celkově hraje o $20,000 a také slot v rámci ESL Pro League Season 17 Conference.

Boj SINNERS začíná už dnes od 19:00, kdy se postaví týmu Sangal. V případě obou dnešních soupeřů jde o celky, které mají formu jako na houpačce a jejich vzájemný zápas může být pro oba velkou vzpruhou. Zejména pak v případě SINNERS, které čeká brzy start MČR 2022, tedy klíčový turnaj pro vnímání jejich formy a (ne)úspěchů během tohoto roku. 

Z pozice favorita do utkání nastoupí aktuálně 33. tým světa. Sangal mají ve svých řadách hráče z Německa, Maďarska, švédského ex reprezentanta NIP phzyho nebo Turka. Mix evropských národností nastoupí do zápasu s kurzem 1,52, SazkaBET vidí šance SINNERS na kurz 2,35. Český tým SINNERS z posledních 6 zápasů hned 5x v BO3 sérii odehrál všechny 3 mapy a tudíž by se nabízelo hrát kurz 1,88 na "Nad 2,5 mapy".

U zápasu doposud není uvedený oficiální stream, nicméně se dá předpokládat, že si SINNERS budou zápas, podobně jako v předchozích ročnících, vysílat u sebe na Twitch kanále.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.