League of Legends

Nový favorit Winter Cupu? Na záverečném turnaji nastoupí i Dreedy

Nový favorit Winter Cupu? Na záverečném turnaji nastoupí i Dreedy
17. 12. 2022
  |  

Překvapení na závěr roku. Česko-slovenský turnaj Winter Cup přivítá i neočekávanou posilu, do kvalifikace vstupuje pětka, kterou složil Dreedy.

Winter is coming a s ním i tradiční turnaj v LoLku. Osmička nejlepších týmů se popere o prizepool 230 tisíc korun, kromě domácí špičky dostanou šanci i další uskupení, které mají možnost probojovat se do finální fáze přes kvalifikaci.

Toho využije právě Dreedy. Český toplaner a mistr Španělska z roku 2021 vstupuje do této fáze s celkem „tranquilo hermano“, jeho spoluhráči budou midlaner Sajator (eSuba), jungler Savero (Goskilla), ADC Promise (eSuba academy) a support Foglik.

Dreedy již oficiálně oznámil konec v Barcelona eSports, ale česká stopa v katalánské organizaci nejspíše zůstane i v příštím roce. Do organizace by měl přestoupit právě Sajator, který za sebou má povedený ročník s eSubou. Dreedy je aktuálně spojovaný s přestupem do nováčkovi v lize Guasones, zatím ale neni nic potvrzeno.

Uzavřená kvalifikace je na programu v sobotu 17. prosince od 17:00, toplaner zápasy plánuje streamovat na svém Twitch kanále, alespoň tak informoval na Instagramu. V kvalifikaci by se měla představit také trojka z Entropiqu, konkrétně Robocop, Khantos a Denyk.

Turnaj oficiálně začíná v pondělí 19. prosince, zápasy budou k vidění na eLEAGUE Twitchi.

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.