CS:GO

Novinky od CS:GO! Změn a vylepšení se nedočkáme. Valve spouští grafickou soutěž o milion dolarů

Novinky od CS:GO! Změn a vylepšení se nedočkáme. Valve spouští grafickou soutěž o milion dolarů
22. 7. 2021
  |  

Valve vypsalo soutěž pro designery a grafické nadšence o celkem 1 milion dolarů. Vítězem se stane 10 účastníků, kteří navrhnou nejlepší "dream or nightmare-themed weapon" pro CS:GO. Dočkáme se tedy nových beden?

Twitter účet CS:GO oznámil během středečního večera novinky z populární FPS hry. Nejde však o žádná vylepšení, o kterých se spekulovalo i na základě toho, že zmíněný oficiální účet Tweetoval také z poslední velké akce (IEM Cologne 2021).

Byla představena soutěž, jejíž hlavní cena je 10 x $100 000, tedy rovnou 1 milion. Cílem grafiků a zájemců je navrhnout skiny ze série "Dreams & Nightmares", přičemž nejlepší si odnesou nejen peněžní výhru, ale jejich skiny budou taky zařazeny přímo do hry. Troufáme si tedy tipnou, že jedna z dalších kolekcí a beden v CS:GO bude právě s tímto tématem.
Po více než 10 letech kdy Steam Workshop funguje právě na komunitním principu, kde si nadšenci a zájemci mohou tvořit obsah do různých her, ostatní jim jej hodnotí a feedbackují, dostává tato platforma ještě nový rozměr v podobě této soutěže.

Dreams & Nightmares Art Contest odstartoval dnes o půlnoci a soutěžící mají čas až do 21. října 2021. Pro více informací Valve vytvořili vlastní webové stránky counter-strike.net/dreams, kde jsou k dispozici další informace, návrhy nebo tipy pro zájemce.

Zdroj úvodní fotografie: counter-strike.net
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.