CS:GO
CS2

Nová mapa do Counter-Strike 2 a velký update okolo nákupu zbraní. Co přidalo Valve?

Nová mapa do Counter-Strike 2 a velký update okolo nákupu zbraní. Co přidalo Valve?
7. 6. 2023
  |  

Valve v noci přidalo další update do hry CS:GO, která by se již brzy měla změnit na hru Counter-Strike 2. Právě k tomu taky značná část update směřuje. Nejvíce vyčnívá změna mapy de_dust2, kterou v testovací verzi vymění de_mirage.

Doposud byla jedinou aktivní mapou v testovací verzi CS2 mapa de_dust 2, ovšem to se nyní mění, protože byla nahrazena mapou de_mirage v rámci testovacích matchmaking serverů. 

Zároveň Valve představilo nástroj workshop toolů hry Counter-Strike 2, které lze povolit a stáhnout z nabídky nastavení hry - tyto nástroje umožní komunitním přispěvatelům vytvářet povrchové úpravy zbraní, nálepky a mapy. Poznámka: Komunitní dílna služby Steam zatím nepodporuje nahrávání map CS2.

Loadout byl také změněn. Nově mají hráči k dispozici 1 slot pro startovní pistoli, 4 další sloty pro pistole, 5 slotů pro SMG a heavy guns a 5 slotů pro rifler zbraně na tým. Nově je možné nakupovat taky všechny možnosti najednou v rámci jednoho pohledu v nové tabulce (místo kolečka). Navíc je možné nákup vrátit v kole, kdy byl zakoupen a nebyl použit. 

Stávající položky CS:GO na komunitním trhu služby Steam lze kontrolovat i v Counter-Strike 2.

Kompletní seznam aktualizovaných věcí naleznete zde.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.