CS:GO
Valorant

nitr0 končí v 100 Thieves. Vrátí se vítěz milionového Grand Slamu do Team Liquid a k CS:GO?

nitr0 končí v 100 Thieves. Vrátí se vítěz milionového Grand Slamu do Team Liquid a k CS:GO?
9. 12. 2021
  |  

Šestadvacetiletý severoamerický hráč Nicholas "nitr0" Cannella přešel v roce 2020 na Valorant a zamířil 100 Thieves. Teď je i této štaci konec a spekuluje se co bude dál.

Desítky hráčů ze světové CS:GO scény přešli v průběhu posledních měsíců ze CS:GO na Valorant a v některých případech i zpět. Přesně to bude dost možná cesta Američana Nicholase "nitr0" Cannella, který po konci v Team Liquid naskočil do koloběhu jiného FPS titulu v barvách 100 Thieves.

Za více než roční působiště získal z Valorant turnajů First Strike North America ($40,000) a VCT 2021: North America Stage 2 Challengers 1 ($20,000). 100 Thieves složili relativně zajímavý Valorant tým, nicméně na větší mezinárodní úspěchy to nestačilo.
Oznámení o ukončení spolupráce 100 Thieves s americkým hráčem 
Po více než roce spolupráce skončila a nitr0 se chystá oznámit, co bude s jeho budoucností. Několik mezinárodních webů na základě různých zdrojů uvádí, že by měl být šestadvacetiletý hráč blízko návratu do CS:GO světa. Konkrétně do Team Liquid, ve kterém zažil své doposud největší úspěchy na poli populárního FPS titulu do Valve.

Po Vánocích by se mělo rozjet naplno přestupové kolo na tier1 scéně. V tu chvíli by mělo být jasno, zda se nitr0 skutečně vrátí do Team Liquid.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.