CS:GO

„Nikdy jsem nebyl zmatený z tak nespravedlivého a unáhleného rozhodnutí,“ reaguje NBK na bench

„Nikdy jsem nebyl zmatený z tak nespravedlivého a unáhleného rozhodnutí,“ reaguje NBK na bench
18. 3. 2022
  |  

Organizace MOUZ se rozhodla pro bench francouzského hráče NBK. Ten se vyjádřil na svém Twitteru k celé situaci, podobně jako on se nad rozhodnutím podivují i další hráči a experti ze CS:GO komunity.

Profesionální CS:GO esportovou scénou páteční odpoledne otřásla novinka, že se MOUZ rozhodli pro změnu v sestavě, jejíž součástí je příchod JDC z MOUZ NXT a bench francouzského hráče NBK.

„Před 20 hodinami jsem byl upozorněn, že jsem byl vedením zařazen jako neaktivní hráč na soupisku Mouz. Nikdy jsem nebyl tak zmatený z tak nespravedlivého a unáhleného rozhodnutí. V příštích dnech se uklidním, abych se uklidnil, a začnu streamovat individuální trénink,“ vyjádřil se ostře na svém Twitter účtu francouzský hráč Nathan "NBK-" Schmitt. 

Zejména individuální trénink a stream jsou dost možná jediné věci, kterým se může sedmadvacetiletý Francouz věnovat. Po svém, velmi rychlém, konci v MOUZ totiž bude jen vyčkávat, co přinese budoucnost. Anabáze v MOUZ trvala totiž jen něco málo přes 2 měsíce.

Podobně jako NBK se podivují i další bývalí tier 1 hráči, kteří nechápou krok organizace. Zda bylo rozhodnutí správné se dozvíme už během dubna, kdy MOUZ vstoupí do RMR kvalifikace o PGL Major 2022.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.