CS:GO

Nigma Galaxy se slovenskou hráčkou Kat nastupuje do evropské části ESL Impact

Nigma Galaxy se slovenskou hráčkou Kat nastupuje do evropské části ESL Impact
7. 3. 2023
  |  

ESL Impact League Season 3 Europe přinese už od středy opět napínavé souboje mezi nejlepšími female celky na kontinentě. Nebude u toho chybět ani největší favorit, tým Nigma Galaxy se slovenskou hráčkou Kat.

Evropská část ESL Impact League je zejména bojem o slot na finálovém eventu s názvem ESL Impact League Season 3 Finals, kde se bude opět bojovat o více než $100,000. Hostitelským místem akce by tentokrát měl být Dallas v USA.

Do ESL Impact League Season 3 Europe nastoupí 12 dámských CS:GO celků, které se rozdělí do dvou skupin po 6. Z každé pak postoupí nejlepší tým přímo na finálový event, druhá místa ve skupinách odehrají zápas o 3. postupový slot.

Ve skupině "A" najdeme mezi největšími favority právě celek Nigma Galaxy, který ale bude poprvé bojovat bez svého trenéra, který z funkce nedávno odstoupit, kromě nich se zde nachází týmy BIG EQUIPA, NIP fe, Aces a tým MVP, ve kterém uvidíme další česko-slovenské zástupkyně, konkrétně Slovenku xia a Češku Tynka.

Druhou skupinou nás pak budou provázet týmy NAVI Jevelins, 9Pandas Fearless, Flames Shieldmaidens, Angels, OUTCASTS a WRTP. Největšími favoritkami na postup jsou pak hráčky NAVI Jevelis a týmu 9Pandas Fearless, které se obě nachází ve druhé stovce pořadí týmů žebříčku HLTV.

Obě skupiny by se měly odehrát ve formátu round-robin BO3, tudíž by mělo být o pořádnou porci zápasů, které vyvrcholí v druhé polovině března, postaráno. Přímé přenos by měly být k dispozici na www.twitch.tv/esl_csgo_gg a hned ten první bude stát za to. Ve středu 8. března se proti sobě postaví Nigma Galaxy a MVP od 19:30.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.