CS:GO

Nigma Galaxy FE se slovenskou hráčkou Kat ovládly dámský turnaj ESL Impact League Season 2

Nigma Galaxy FE se slovenskou hráčkou Kat ovládly dámský turnaj ESL Impact League Season 2
28. 11. 2022
  |  

Slovenská hráčka Katarína "Kat" Vašková si připisuje další úspěch v dámském týmu Nigma Galaxy FE! Tentokrát si připsaly dominantní vítězství v rámci ESL Impact League Season 2.

Druhá sezóna čistě dámského turnaje ESL Impact League zná své vítězky! Stejně jako v první sezóně se z vítězství radují Nigma Galaxy FE, za které nastupuje i slovenská hráčka Katarína "Kat" Vašková. Pro mezinárodní dámský celek to znamená kromě finančního bonusu 50 000$ také třetí LAN vítězství v letošním roce.

Nigma Galaxy FE prošly celým turnajem bez ztráty jediné mapy. Nejvyrovnanějšími soupeřkami se staly ve finále hráčky FURIA, které dokázaly uhrát proti nejlepšímu dámskému celku letošního roku alespoň 14 bodů na mapě ancient. V ostatních duelech dovolily NGX svým soupeřkám maximálně deset kol!

Katarína a její spoluhráčky jsou v letošním roce nejvíce dominantním týmem na ženské scéně. Kromě vítězství právě v ESL Impact League Season 2 nepoznaly hořkost porážky také na GIRLGAMER Esport Festival ve španělské Ceutě, ESL Impact ve Valencii, či na ESL Impact League Season 1. Také se jim podařilo vyhrát nespočet Female Cash Cupů.

Bude Katarína se svými spoluhráčkami stejně dominantní i v příštím roce, kde by dámský Counter Strike měl dostat prostor i v rámci IEM Katowice, či IEM Dallas?

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @Daggstar

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.