CS:GO

Nigma Galaxy a NAVI Javelins balí a poletí do Dallasu na ESL Impact League Season 3

Nigma Galaxy a NAVI Javelins balí a poletí do Dallasu na ESL Impact League Season 3
14. 4. 2023
  |  

Dámské týmy Nigma Galaxy a NAVI Javelins díky vítězství ve skupinách evropské části ESL Impact League Season 3 budou balit kufry do zámoří, kde se začátkem června utkají v rámci finálového turnaje pro týmy z celého světa.

ESL Impact League Season 3: European Division zná první postupující ze skupinové fáze na hlavní turnaj, který se bude konat v americkém Dallasu. Těmi jsou female týmy Nigma Galaxy a NAVI Jevelins, které si zajistili postup díky skóre ve skupinách 4:1, respektive 5:0.

Druhé místo ve skupině "A" evropské divize získal tým BIG EQUIPA (4:1), který předskočil NIP Female a o poslední slot si to rozdá s 9 Pandas Fearless, které obsadily druhé místo ve skupině "B".

Finálový turnaj ESL Impact League Season 3, ve kterém se bude hrát o $123,000, se koná na začátku června v americkém Dallasu, konkrétně v Kay Bailey Hutchison Convention Center. Zatím známe z 8 účastníků právě evropskou dvojici NAVI Jevelins a Nigma Galaxy.

Další distribuci slotů mají na starosti severoamerická divize (2), jihoamerická divize (2) a také kvalifikace v Asii, ze které vzejde jeden celek, pro který budou do Ameriky připraveny letenky.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @NigmaGalaxy

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.