CS:GO

Propad ve výkonech Evil Geniuses odnáší trenér zews

Propad ve výkonech Evil Geniuses odnáší trenér zews
2. 6. 2021
  |  

Konec hvězdného brazilského trenéra na lavičce Evil Geniuses je zřejmě nevyhnutný. Rok 2021 severoamerické organizaci absolutně nevychází a v jeho polovině tak dochází ke změnám.

Více než roční štace u kormidla Evil Geniuses končí. Třiatřicetiletý Wilton "⁠zews⁠" Prado v týmu podle portálu HLTV.org končí. Ještě v roce 2020 vypadalo všechno na dobré cestě stát se severoamerickou jedničkou.

Celek Evil Geniuses zvítězil na BLAST Premier: Spring 2020 American Finals, cs_summit 6 Online: NA a ESL One: Cologne 2020 Online - NA a vypadalo to, že online éra turnajů svědčí americkému týmu na jedničku.
Rok 2021 však přinesl úplně jiný scénář. Z týmu postupně odešel Američan Ethan "Ethan" Arnold, který ukončil kariéru a mezi neaktivními hráči se ocitl také Tarik "tarik" Celik. Tým absolutně vyhořel na ESL Pro League, kde skončil 21. a také na Funspark ULTI 2020. Prozatimní spasení tak nepřinesl ani polský talent Michał "MICHU" Müller.

V posledním RMR turnaji (cs_summit 8) skončili Evil Geniuses na posledním místě, což byla zřejmě poslední kapka.

Tým potřebuje osvěžit do posledních 3 turnajů před letní přestávkou. Postupně by se měla severoamerická organizace představit na IEM Summer, BLAST Premier Spring Final 2021 a v play-in stage IEM Cologne.

Nad osudem trenéra, který dvakrát dovedl tým k vítězství na Majoru a dokázal nemalých triumfů s týmu Liquid, MIBR i Evil Geniuses, tak visí otazník.
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport