CS:GO

Nevydařený turnaj EPL Division 2: ENTERPRISE po dvou porážkách v play-off končí

Nevydařený turnaj EPL Division 2: ENTERPRISE po dvou porážkách v play-off končí
16. 8. 2023
  |  

Druhodivizní 5. sezona mezinárodního turnaje European Pro League česko-slovenským celkům absolutně nevyšel. Kromě konce BRUTE a Dynamo Eclot už ve skupině, ENTERPRISE vypadli z play-off po dvou porážkách.

Do vyřazovací části European Pro League Season 5: Division 2 se ze tří česko-slovenských účastníků skupinové fáze kvalifikovali pouze hráči ENTERPRISE. BRUTE i Dynamo Eclot vypadli už v rámci svých skupin, když nestačili na další soupeře z mezinárodní scény.

Ani ENTERPRISE se však nadále příliš nedařilo. Česko-slovenský roster podlehl na úvod double-elimination bracketu play-off polskému celku Pompa (Let us cook) v poměru 0:2 (de_ancient 12:16, de_inferno 11:16). V Lower Bracket narazili ENTERPRISE Esports na kosovské KS, ani s těmi však neuhráli jedinou mapu.

V dnešním duelu začal tuzemský tým zápolení na mapě de_ancient, kde však nezvládl CT stranu a poté, co prohrával už 5:10, se na otočku nezmohl za T-side uhrál jediné kolo a padl 6:16. Na mapě de_anubis sice došlo na vyrovnanější podívanou, kterou ale prakticky celý zápas táhli KS, ti i zvítězili 16:13 a celou sérii 2:0.

KS vs. ENTERPRISE

Výsledek - 2:0
  • de_ancient 16:6 (10:5)
  • de_anubis 16:13 (9:6)
  • de_inferno

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.