CS:GO

Neuvěřitelný prizepool $500,000. Akce ESL Impact – The CS:GO women’s circuit je oficiálně spuštěna

Neuvěřitelný prizepool $500,000. Akce ESL Impact – The CS:GO women’s circuit je oficiálně spuštěna
18. 2. 2022
  |  

ESL dnes potvrdilo svoji akci ESL Impact – The CS:GO women’s circuit, která přinese obrovský prizepool a sezonu plnou dámského Counter-Striku v regionech západního světa.

V návaznosti na oznámení prosincové iniciativy #GGFORALL pokračuje ESL s dalším projektem, který pod tento brand spadá. ESL Impact nabídne všem fanynkám a hráčkám CS:GO dvě ligové sezóny s živými finále, samostatnou akci a online cash cups, tak jak bylo slibováno během prvotního oznámení.

ESL se tímto krokem snaží dosáhnout větší rozmanitosti fanouškovské báze Counter-Strike, což může do esportu přitáhnout další masy lidí, včetně nových partnerů. Cílem ESL je také přivést ženy do bezpečného prostředí.



O své nepřijdou ani fanoušci, ESL Impact League se bude hrát a vysílat každý čtvrtek a pátek po dobu šesti týdnů. Osm týmů na region bude rozděleno do dvou skupin po čtyřech a odehraje se kolo s každým nejlepším ze tří, přičemž každý tým se utká dvakrát proti sobě.

Finále celého projektu ESL Impact by se mělo letos odehrát v rámci turnaje DreamHack Dallas na začátku léta. Mezi nejlepší se v rámci celé letošní akce bude rozdávat prizepool $500,000.

Více informací o projektu najdete na webu ggforall.eslgaming.com.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport