CS:GO

Neúspěchy Team Liquid si vybírají svoji daň. V týmu končí shox i trenér adreN

Neúspěchy Team Liquid si vybírají svoji daň. V týmu končí shox i trenér adreN
20. 6. 2022
  |  

Trenér Eric "⁠adreN⁠" Hoag a francouzský hráč Richard "⁠shox⁠" Papillon končí v Team Liquid. Zámořská organiazce oznámila změny v sestavě během nedělního večera.

"Dnes oznamujeme, že shox & adreN odchází z naší aktivní sestavy a zkoumáme všechny možnosti pro naši budoucí sestavu," uvedla organizace Team Liquid na svém Twitter účtu ke změnám, které provází CS:GO sestavu

Třetí (druhá v roli trenéra) štace zámořského trenéra Erica "adreN" Hoaga v Team Liquid skončila. Po angažmá v letech 2015 - 2016 a 2018 - 2020 bylo uzavřeno i to současné, které trvalo od dubna 2021 do neděle (červen 2022). Francouzský hráč Richard "⁠shox⁠" Papillon naopak vydržel v severoamerické organizaci jen půl roku.

Na velký úspěch čekají Team Liquid více než rok, naposledy tým ovládl cs_summit 8 v květnu 2021 (3:1 vs. FURIA) a management tak východisko hledá v další změně sestavy. Bohužel v ne uplně šťastnou dobu, uzavírají se totiž soupisky pro IEM Cologne 2022, tedy poslední velký event před letní přestávkou.

Team Liquid se opět pokusí přestavět soupisku tak, aby ideálně navázali na zlatou éru z roku 2019, kdy kralovali světovému Counter-Strike.

Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.