CS:GO

Nepovedená premiéra Entropiq. Sampi na mezinárodní roster české organizace vyzráli

Nepovedená premiéra Entropiq. Sampi na mezinárodní roster české organizace vyzráli
29. 7. 2023
  |  

Slovenská CS:GO sekce organizace Sampi přehrála mezinárodní roster s českým AWP Davidem "forsyy" Bílým v barvách organizace Entropiq v prvním kole bracketu play-off Thunderpick World Championship 2023 European Series 1.

Sampi se sice nepovedla úvodní kola mapy de_overpass, kdy za CT startující Entropiq dokázali získat 4 z prvních 5 kol. Pak se však i slovenské sestavě podařilo vstoupit do zápasu, když nejprve postupně snižovali, až se dostali ke srovnání a následnému vedení 6:5. Do konce poloviny si oba celky vyměnily ještě 2 kola a odešly za vyrovnaného stavu 8:7.

Vstup do druhé půle vyšel výrazně lépe zase mezinárodní sestavě Entropiq, kteří odskočili do vedení 10:8. Pak však zaúřadovali už slovenští hráči organizace Sampi. Těm se zejména zaslouhou dua MATYS & fino podařio nejprve opět srovnat, a posléze se jim podařilo doslat do vedení a k vítězství (16:11), kdy tým přišel už jen o jediné kolo.

Na mapě de_inferno sice Sampi odstartovali vyhraným pistol roundem a následným kolem, ovšem dominanci posléze převzali hráči Entropiq, kteří po další otočce dotlačili vývoj až na 7:5. Pak však prohráli proti ECO Round a nabídli příležitost Sampi. Ti ji využili a v rámci poloviny konečným skórem byl stav 7:8.

Následný nástup Sampi do T-side byl takřka dokonalý, slovenský roster ovládl 4 kola (11:8) v řadě a výrazně se přiblížil vítězství. Tomu se však rozhodl zasadit těžkou ránu Marix, ten táhl Entropiq fantastickým výkonem a díky sérii dalších 6 vyhraných kol se rázem ujali Entropiq vedení 15:11. Sampi to ovšem nezabalili a dokázali postupně snižovat až do 30. kola (15:14). V té chvíli však již Entropiq udeřili definitivně a zvítězili 16:14.

Poslední mapa (de_ancient) se pro Entropiq proměnila v horor. Mezinárodní sestavě s českým AWP hráčem nedokázala vůbec stíhat tempu celku Sampi. Ten jasně ovládl první polovinu za CT stranu v poměru 13:2, ve druhé dovolil pouze pistol round a následnými 3 vítěznými koly zápas ukončil. V dalším kole by Sampi měli narazit na Let us cook.

Sampi vs. Entropiq

Výsledek - 2:1
  • de_overpass 16:11 (8:7)
  • de_inferno 14:16 (7:8)
  • de_ancient 16:3 (13:2)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.