CS:GO

Nepodařený den v CCT Central Europe. SINNERS ani Dynamo Eclot nestačili na své soupeře

Nepodařený den v CCT Central Europe. SINNERS ani Dynamo Eclot nestačili na své soupeře
23. 10. 2022
  |  

Dnešní den nebyl v rámci CCT Central Europe pro české celky úspěšný. SINNERS prohráli 1:2 s polskými AGO, stejným výsledkem nestačili Dynamo Eclot na dánskou sestavu Tricked.

Dynamo Eclot a SINNERS se v neděli představili v druhém kole CCT Central Europe. Na Dynamo Eclot čekal dánský celek Tricked, SINNERS před sebou měli zápas s polskými AGO. Třetí český celek v turnaji, ENTERPRISE, odehrál své utkání již v sobotu.

Dynamo Eclot vs. Tricked

Výsledek - 1:2
  • de_overpass | 16:6 (11:4)
  • de_inferno | 9:16 (3:12)
  • de_ancient | 7:16 (5:10)

Hráči Dynama Eclot naskočili do ranního zápasu s dánskými Tricked o poznání lépe. Na první mapě svého soupeře přehrávali ve všech ohledech a pohodlně si došli za vítězstvím 16:6.

Druhá mapa však přinesla naprosto opačný průběh. Tricked nepouštěli českou pětici téměř k ničemu a první polovinu vyhráli 3:12. Ve druhé polovině sice byli DNE o něco lepší než jejich soupeř, na obrat to však nestačilo a po výsledku 9:16 se šlo na decider.

Tím se stal ancient, na němž patřil úvod opět hráčům Tricked. Ti se velmi rychle dostali do vedení 1:8 a s pardubickou organizací to nevypadalo nejlépe. K radosti českých fanoušků se dokázali DNE z nepříznivého výsledku oklepat, dotáhnout první polovinu na 5:10 (což se dá pokládat za slušnou T stranu na této mapě), a vyhrát i důležitý pistol round v druhé části. Ecloti na tento úspěch navázali ještě jedním bodem, ale to bylo z jejich strany vše. Tricked poté opět zabrali, získali šest kol v řadě, ukončili decider poměrem 7:16 a mohli se radovat z vítězství v celém zápase.

SINNERS vs. AGO

Výsledek - 1:2
  • de_ancient | 14:16 (9:6)
  • de_overpass | 16:10 (7:8)
  • de_mirage | 7:16 (6:9)

Poslední zápas druhého kola CCT Central Europe proti sobě svedl tuzemskou organizaci SINNERS a polskou pětici AGO. Výhoda prvního picku připadla na AGO, kteří si vybrali mapu ancient. SINNERS, jenž začínali na CT straně dokázali i díky sedmi vyhraným kolům v řadě zvítězit v první polovině 9:6. Do druhé poloviny naskočili lépe poláci, kteří díky pěti vyhraným kolům otočili vývoj utkání na 9:11. SINNERS se s tím však nehodlali smířit a po několika podařených kolech vedli 14:12. Koncovku mapy nicméně zvládli lépe AGO, kteří si připsali vítězství 14:16 a průběžné vedení 0:1.

SINNERS si jako druhou mapu vybrali jejich nejoblíbenější overpass. Hříšníkům se sice nepodařil úvod podle jejich představ, od stavu 2:7 však svého soupeře k ničemu nepouštěli, dotáhli se v první polovině na stav 7:8 a druhou polovinu vyhráli poměrem 9:2. V součtu výhra 16:10 a srovnání série na 1:1.

Mirage, která přišla na řadu jako decider, se hříšníkům vůbec nevyvedla. Na úvod sice vyhráli pistol round a následná dvě kola, poté ale přišlo osm kol v řadě od polského celku a SINNERS byli rádi, že první polovinu dotáhli alespoň na stav 6:9. Druhá polovina však měla pro české fanoušky hororový nádech, SINNERS nic nevycházelo a první bod za CT stranu získali až za stavu 6:14. AGO si to pak už jen pohlídali a připsali si vítězství 7:16. 

Všechny tři české týmy tak mají v turnaji skóre 1-1 a čekají je mid zápasy v rámci swiss formátu. První se představí Dynamo Eclot, ktteří v pondělí od 16:00 vyzvou portugalský celek FTW. ENTERPRISE se představí v úterý od 10:00 proti poským 9INE. Hned poté naskočí do svého zápasu SINNERS, kteří se střetnou s HONORIS, přemožitelem ENTERPRISE z prvního kola.

Všechny zápasy budete moci sledovat v československém podání na twitch kanále REPUBLEAGUE.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.