CS:GO

NEOFRAG s OG uspěl v premiérovém showmatch. Pravá zkouška přijde však na BLAST Premier Spring Finals

NEOFRAG s OG uspěl v premiérovém showmatch. Pravá zkouška přijde však na BLAST Premier Spring Finals
28. 5. 2022
  |  

Adam "NEOFRAG" Zouhar a Maciej "F1KU" Miklas za sebou mají premiéru v rámci organizace OG. Tým se v showmatch vypořádal s MIBR v poměru 2:0. Pravá zkouška a premiéra sestavy přijde na BLAST Premier Spring Finals.

Premiérový zápas v barvách organizace OG má nově příchozí česko-polská dvojice Adam "NEOFRAG" Zouhar a Maciej "F1KU" Miklas. Během pátečního večera se tým v rámci Teleperformance PXP 2022 showmatch utkal s brazilskou sestavou MIBR. Výsledkem byla jasná výhra OG v poměru 2:0.

Místo konání mělo být v portugalském Lisabonu, tedy na místě, kde tým za pár týdnů nastoupí do BLAST Premier Spring Finals. Kromě OG uvidíme v akci další světové týmy jako NAVI, G2 Esports, FaZe nebo Vitality. Celkově se 8 týmů utká o prizepool $425,000.
Turnaj startuje v portugalském Lisabonu 15. června, nejprve se dočkáme GSL BO3 skupin, poté play-off a v neposlední řadě se dočkáme korunovace vítěze v neděli 19. června. Vítěz kromě $200,000 získá také slot na BLAST Premier World Final 2022.

Právě BLAST Premier Spring Finals bude první tier1 zkouškou pro NEOFRAGa po přestupu ze SINNERS. Dost možná ještě předtím tým naskočí do některého z online turnajů. Nabízelo by se play-off Elisa Invitational Spring, kde český hráč za SINNERS už nenastoupil, dost možná proto, aby mohl v případě pozvánky hrát za OG.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.