CS:GO

NEOFRAG kraloval důležitým situacím a OG si zajistili postup do semifinále turnaje v Dubaji

NEOFRAG kraloval důležitým situacím a OG si zajistili postup do semifinále turnaje v Dubaji
9. 6. 2022
  |  

Adam "NEOFRAG" Zouhar sehrál důležitou roli v souboji mezi OG Esports a Complexity v rámci čtvrtfinálové série turnaje Global Esports Tour Dubai 2022. Jeho nový tým zdolal svého soupeře 2:1.

Zápas se na první mapě pro OG nevyvíjel vůbec dobře a český hráč NEOFRAG se svými spoluhráči velmi rychle prohrával vysokým rozdílem. Z vítězství v polovině 12:3 se mohli radovat Complexity, kterým chyběl v tu chvíli jen krůček k zisku mapy. OG se sice zvedli, na comeback to nestačilo a Complexity zvítězili 16:11.

Druhou mapou série bylo Vertigo, které ve stejném poměru první půle sedlo OG. Ti tak po 15 kolech vedli 12:3 a mířili na srovnáním série. Complexity se zmohli za CT stranu na pouhých 5 kol, OG stačili 4 k vítězství 16:8 a poslání série na decider (Inferno).
Complexity začali lépe, když zvládli první 4 kola z 5. Další důležitý moment přišel v podání českého hráče Adama "NEOFRAG" Zouhara v 8. kole za stavu 3:4. Položení bomby a následný clutch 1v3 zajistil OG klíčové srovnání, které navázalo na sérii úspěšných kol. OG už kralovali první polovině a dotáhli ji do vítězné koncovky v podobě stavu 10:5.

Následně OG zvládli také pistol round, ale chyba ve druhém kole druhé půle je stála další 2-3 kola. Rázem tak na scoreboardu svítil stav "pouze" 11:8. Při plném nákupu už však byli OG neomylní a odskočili opět na rozdíl 4 kol. Complexity stále dotahovali, ale srovnat nedokázali a OG nakonec urvali vítězství 16:11 a celkově 2:1.

Complexity vs. OG

Výsledek - 1:2
  • de_overpass 16:11 (12:3)
  • de_vertigo 8:16 (3:12)
  • de_inferno 11:16 (5:10)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.