CS:GO

Někdejší hvězda MOUZ hledá opět angažmá. Kam zamíří finský hráč nyní?

Někdejší hvězda MOUZ hledá opět angažmá. Kam zamíří finský hráč nyní?
26. 12. 2022
  |  

Osmadvacetiletý finský hráč Miikka "suNny" Kemppi opět hledá nové angažmá. Letos to měl být vzestup spojenců pod barvami TITANS, ale opak byl pravdou a nikdo na angažmá ve Švýcarsku nyní nevzpomíná v dobrém. Co bude s někdejším hráčem MOUZ nebo ENCE nyní?

Finský hráč Miikka "suNny" Kemppi na svém Twitteru během Vánoc 2022 oznámil, že je opět free agent a může si hledat pro rok 2023 nové angažmá. Kam zamíří zkušený borec po nepovedeném angažmá v TITANS? Zkušeností má sice v 28 letech na rozdávání, doba jeho peaku se zdá být však již pryč, nebo ne?

sunNy působí na světové CS:GO scéně téměř 10 let. Za tu dobu prošel řadou regionálních týmů, ale také těch z nejvyšší světové špičky. Hned několikrát to přitom bylo angažmá v populárním celku ENCE.

Přes další známé celky jako ROCCAT a PENTA eSports vedla cesta až do MOUZ, kde zažil suNny jednoho z nejlepších období kariéry, ve kterém se stal šampionem řady světových titulů a dokonce byl zařazen jako 16. nejlepší hráč světa za rok 2018

A právě do zmíněného roku se datuje poslední velké vítězství finského hráče, časově šlo tedy konec éry v týmu MOUZ (tehdy ještě mousesports), v tom roce totiž celek ovládl několik turnajů napříč světem a všechno vyvrcholilo titulem z ESL One: New York 2018. 

Následně se opět přes ENCE dostal až do evropských mixů a skončil také v TITANS, kde to ovšem nedopadlo dle představ finského hráče, ani jeho spoluhráčů a kamarádů, včetně oskara, který si nyní našel opět angažmá v SINNERS.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.