CS:GO

Největší úspěch v roce 2023? SINNERS dnes rozehrají semifinále CCT Central Europe

Největší úspěch v roce 2023? SINNERS dnes rozehrají semifinále CCT Central Europe
30. 4. 2023
  |  

Už dnes od 12:30 můžete v akci sledovat českou soupisku CS:GO celku SINNERS Esports, která se utká v semifinále CCT Central Europe Series 6 s týmem HEET. Jak by mohl zápas dopadnout a kde můžete jízdu domácího zástupce sledovat?

SINNERS v CCT Central Europe válí a během sobotního čtvrtfinále si poradili s dánskými Copenhagen Flames v poměru 2:0, díky tomu, že prolomili prokletí na mapě de_anubis a zároveň zvládli svůj pick, mapu de_vertigo. Kvalitní výkon bude potřeba dnes zopakovat.

Francouzští HEET mají aktuálně na kontě 7 výher v řadě, když dokázali zdolat kvalitní celky tier 2 scény jako HAVU, Sangal, Nexus Gaming nebo EYEBALLERS. Nyní budou stát proti 83. týmu světa, kterého však výkony v posledním týdnu s největší pravděpodobností katapultují výše. 

Pro SINNERS je semifinále důležitého mezinárodního turnaje jedním z největších úspěchů, které dlouhodobá tuzemská CS:GO jednička v roce 2023 dosáhla. Po 5 vítězných BO3 sériích v řadě budou chtít čeští hráči přidat výhru číslo 6.

Vzhledem k rankingu, ale i formě soupeře, budou patřit SINNERS v zápase spíše do pozice outsidera, nejednou ji však letos dokázali zvládnout a dotáhnout takový zápas do vítězného konce. SazkaBET vidí šance SINNERS na vítězství v kurzu 2,15:1. Naopak na HEET a jejich vítězství je vypsán kurz 1,61:1

Zápas mezi HEET a SINNERS startuje už dnes od 12:30 a sledovat jej můžete například na Twitch kanále REPUBLEAGUE. O výsledcích budeme pochopitelně na Sazka Esport informovat. Případné finále CCT budou hrát SINNERS ještě dnes večer.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.