CS:GO

Největší hvězdy CS:GO scény pospolu! Kdo se představí na charitativním turnaji?

Největší hvězdy CS:GO scény pospolu! Kdo se představí na charitativním turnaji?
21. 12. 2022
  |  

Charitativní turnaj BORN TO BE BRAVE, který pořádá ukrajinská organizace Natus Vincere odhalil soupisky týmů, které se proti sobě postaví 22. prosince. Do turnaje se zapojí nejlepší hráči z celého světa. Nebude chybět ani slovenský hráč David "frozen" Čerňanský.

Natus Vincere pořádá dva dny před štědrým dnem charitativní turnaj jménem BORN TO BE BRAVE o kterém jsme nedávno psali v samostatném článku. Turnaj na podporu ukrajinských nemocnic je speciální hlavně svým osazenstvem. Největší světové hvězdy byly před pár dny rozděleny do čtyř týmů v závislosti na jejich herních rolích. Sestavy jednotlivých týmů jsme pro Vás rozepsali v odstavcích níže.

TEAM ONE SHOT
Nejvíce sledovaným týmem bude bez pochyb tým složený z pěti špičkových sniperů. Již dříve ohlášeného Oleksandra "s1mple" Kostylieva a Mathieu "ZywOo" Herbauta doplní navrátilec do sestavy Astralis a jeden z nejlepších sniperů historie Nicolai "device" Reedtz. Dále se v týmu také představí AWP hráč FaZe, lotyš Helvijs "broky" Saukants a teprve 18letý Ukrajinec Igor "w0nderful" Zhdanov, který reprezentuje Team Spirit.

TEAM RUSH A RUSH B
Tým složený z mozků světových celků. Sestavu plnou in-game leaderů povede hráč Vitality Dan "apEX" Madesclaire, kterého doplní vítěz čtyř Major trofejí Lukas "gla1ve" Rossander, německá stálice Johannes "tabseN" Wodarz, Brit ve službách fnatic William "mezii" Merriman a dvaatřicetiletý dán Marco "Snappi" Pfeiffer, který zastává IGL roli v týmu ENCE.

TEAM GO KILL
Tým okolo hvězdných riflerů se bude točit hlavně okolo hvězdy Liquid Marekse "YEKINDAR" Galinskise, kterého doplní Ukrajinec Valeriy "b1t" Vakhovskiy, Kanaďan ve službách FaZe Russel "Twistzz" Van Dulken, Izraelec Dorian "xertioN" Berman a Dán Kristian "k0nfig" Wienecke, který je momentálně bez angažmá.

TEAM YOU SHALL NOT PASS
Poslední sestava se točí okolo hráčů, kteří plní roli supportů ve svých domácích týmech. Tým Na'Vi bude reprezentovat Viktor "sdy" Orudzhev, který v posledních týdnech neprožívá nejlepší období. Viktora doplní Pawel "dycha" Dycha, Emil "Magisk" Reif, Andreas "Xyp9x" Højsleth a Slovák David "frozen" Čerňanský.

Turnaj můžete sami podpořit na oficiálních stránkách BORN TO BE BRAVE. Kde budete moci turnaj sledovat stále není jasné, ale dá se předpokládat, že to bude na oficiálním twitch kanále Natus Vincere.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @natusvincere

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.