CS2

Nejlepší hráč z CS:GO éry se vrací ke hraní, s1mple podepisuje ve Falcons

Nejlepší hráč z CS:GO éry se vrací ke hraní, s1mple podepisuje ve Falcons
20. 2. 2024
  |  

Po delší pauze je zpět. Ukrajinská star s1mple se vrací ke hraní, tentokrát již do CS2 a do možná neočekávaného týmu. Na měsíc totiž podepsal hostování v Team Falcons.

Neúspěšná kvalifikace RMR stála BOROSe angažmá. Krátce po selhání supertýmu organizace ihned reagovala a do svých řad přijala jedno neočekávané jméno. Na zatím zkušební období přichází superstar CS scény s1mple, který doposud měl pauzu od hraní. 

Jeho návrat do aktivního soupeření byl dlouho očekáván a pro mnohé fanoušky je to jako vánoční dárek uprostřed roku. A to nejlepší? Role s1mpleho se mění, a to na riflera, jak sám již dříve naznačil při své odmlce.

Změny nekončí jen u hráčů. Falcons propustil i svého asistenta trenéra, Rafaela "Feldman" Rodrigueze. Osa týmu dále zůstává stejná, ale příchod s1mpla i nového realizačního týmu naznačuje velké ambice saudskoarabské organizace.

Brzy se tato nová sestava popere na své první výzvě v podobě BLAST Premier Spring Showdown. Půjde také o vůbec první soutěžní představení s1mpla na CS2, vůči níž byl Ukrajinec zatím velmi kritický.

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.