CS:GO

Neděle na HLTV: Dvojitá porce zápasů Sampi a další šance pro Entropiq

Neděle na HLTV: Dvojitá porce zápasů Sampi a další šance pro Entropiq
13. 8. 2023
  |  

Duo českých organizací Entropiq a Sampi čeká v neděli další porce zápasů na portále HLTV. Oba týmy jednak bojují v rámci CCT East Europe Series 1, druhak se slovenský roster popere také s EYEBALLERS v rámci Pinnacle Cup V. Jaké šance mají tuzemské týmy a kde je můžete sledovat?

Mezinárodní CS:GO roster české organizace Entropiq dokázal zvrátit možnost vyřazení a prvním vítězstvím na HLTV si udržel v turnaji CCT East Europe Series 1 naději. Po výhře nad Nexus Gaming (v poměru 2:1)  však čeká další těžká výzva, ukrajinský celek B8.

Právě s týmem, ve kterém nalezneme mj. i bývalého hráče z organizace Natus Vincere, Andrii "npl" Kukharskyi, se utkají Entropiq během odpoledne od 15:00. Výhra posune jeden z celků směrem k decider zápasu ve swissu, prohra naopak znamená vyřazení a konec.

Dvojitá porce duelů Sampi

Slovenský roster Sampi během sobotního večera nečekaně padl s týmem ze druhé světové stovky (ex-Viperio) v poměru 1:2 a musel tak zrušit pomyslné oslavy postupu do CCT East Europe Series 1. Ještě, než dnes tým dostane další šanci na postup, nastoupí do 2. kola swissu Pinnacle Cup V proti švédským EYEBALLERS.

První dnešní duel by měli rozehrát Sampi už v 15:30 a sledovat jej můžete na Twitch kanále Pinnacle. Sampi jsou mírným favoritem na 2. vítězství ve swissu s kurzem 1,57:1. Ani v tomto duelu to však nebude mít tuzemský zástupce snadné.

Ve druhém duelu se již Sampi pokusí získat postup do play-off CCT East Europe Series 1 (aktuálně 2:1 ve swissu). Potřebují k tomu však porazit východoevropský celek IKLA, se kterým v červenci prohráli 1:2. V soupeřově týmu nalezneme známého švédského hráče drakena, polského veterána MICHU nebo talentovaného xicoze.

SazkaBET vidí Sampi jako mírného outsidera zápasu s kurzem 2,05:1. Velmi vytížený slovenský celek může narazit právě na svoji aktivitu. Naopak na IKLA je aktuálně vypsán kurz 1,67:1. Přímý přenos můžete sledovat od 18:00 na jednom z Twitch kanálů CCT_CS (aktuálně ještě není vypsán).

 


Zdroj úvodní fotografie: Fanda Dumek / Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.