CS:GO

NAVI s1mpla nepustí! Hvězda prodloužila o tři roky

NAVI s1mpla nepustí! Hvězda prodloužila o tři roky
18. 10. 2022
  |  

Spekulacím je konec, protože hvězdný sniper Oleksandr "s1mple" Kostyliev podepsal s NAVI novou smlouvu a tato kapitola tak pokračuje dál. Natus Vincere podepsali ukrajinskou hvězdu až do konce roku 2025.

Většina fanoušků světového CS:GO si NAVI bez s1mpla nedokáže ani představit. I přesto ale v posledních měsících vypukly spekulace o tom, co se s ukrajinskou legendou stane po vypršení stávajícího kontraktu. K tomu přispěla i absence s1mpla na letním bootcampu, během kterého jej zastoupil headtr1cks. Dnes však jeden z nejlepších týmů světa své fanoušky uklidnil. „Nikdy ho nenecháme odejít,” prohlásili NAVI na svém Twitteru.

Oleksandr "s1mple" Kostyliev působí v NAVI už od roku 2016 a za tu dobu dokázal s týmem vyhrát ESL One: New York 2016, ESL One: Cologne 2018, StarSeries & i-League CS:GO Season 7, BLAST Premier: Global Final 2020 a 3. sezonu Intel Grand Slam s prize poolem $1,000,000.

 


Největším úspěchem ale bylo vítězství na PGL Major Stockholm 2021, které NAVI vyneslo další milion dolarů. Individuálně s1mple získal 21 ocenění MVP a dvakrát byl vyhlášen nejlepším hráčem světa dle HLTV, a to v letech 2018 a 2021. 

Oznámení přichází jen dva týdny před startem IEM Rio Major 2022, vyvrcholením sezony, na kterém NAVI bude jednoznačně cílit na titul. V letošním roce ale s1mple a spol. zvítězili zatím pouze v rámci jarního finále BLAST Premier a ve světovém žebříčku jim patří čtvrté místo. 

Zdroj úvodní fotografie: navi.gg


Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka