CS:GO

Natus Vincere jsou jeden titul od milionové odměny v Intel Grand Slam závodě

Natus Vincere jsou jeden titul od milionové odměny v Intel Grand Slam závodě
20. 7. 2021
  |  

Populární soutěž položená nad vítězstvími v těch největších turnajích Intel Grand Slam se dost možná blíží vrcholu 3. sezony. NAVI chybí jediný titul od milionu dolarů.

Doposud závod Intel Grand Slam ovládly pouze 2 celky. Astralis a posléze v ještě rychlejším čase Team Liquid. Celá soutěž spočívá v tom, že tým mu zvládnout 4 tituly z velkých ESL nebo DreamHack turnajů. Východoevropský tým Natus Vincere už má 3 triumfy za sebou, chybí tedy jediné vítězství.

Tým okolo s1mpla začal tento "závod" na poslední offline akci před pandemií, kterou byly Katowice 2020, poté tým zvládl DreamHack Masters Spring 2021 a nyní IEM Cologne. 
Ve velmi dobré pozici jsou také Gambit, kteří si první triumf v této sezoně Intel Grand Slamu připsali na IEM Katowice 2021, další přidali na IEM Summer, ale od té doby čekají.

Šance se velmi krátí Astralis, kteří na svůj titul po IEM Global Challenge čekají a dle poslední zpráv a spekulací je dost možné, že v této sestavě už asi nepřidají.


Další pokus pro týmy přichází na přelomu srpna a září, kdy se odehraje 14. sezona ESL Pro League, jejíž součástí budou také SINNERS a celá akce by se měla konat na Maltě. 
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.