CS:GO

Natus Vincere chystají dokument o s1mplovi! Premiéra by měla být ještě v srpnu

Natus Vincere chystají dokument o s1mplovi! Premiéra by měla být ještě v srpnu
6. 8. 2021
  |  

Světová megahvězda z Ukrajiny Oleksandr “s1mple” Kostyliev se dočká velké odměny od svého zaměstnavatele, který chystá dokument na počest svého hráče.

Ve svém věku má před sebou ještě spoustu let a příležitostí, během kterých může dokazovat, že je skutečně nejlepší na světě. NAVI táhne už od roku 2016 a připsal si s touto organizací nespočet úspěchů. Nyní se mu dostane velké pocty v podobě dokumentu popisujícího jeho život.

Trailer na chystaný dokument, který by měl vyjít ještě nyní v srpnu, zveřejnila organizace před několika dny napříč všemi sociálními sítěmi.



Dokument by měl být k dispozici zadarmo, nicméně organizace v popisku videa vtipně dodala: "Watch for free because we're planning to sell the next part to Netflix. And it requires a paid subscription." Což by v překladu znamenalo, že případná další část příběhu by byla v případě dohody na nějaké placené streamovací platformě.

V případě organizace NAVI nepůjde o první dokument podobného typu, na jaře vydala první s názvem "NAVI. Born to win", který se vysílal kinech napříč Ruskem, jak píše web afkgaming.com. Dočkáme se něčeho podobného i v případě s1mpla? 
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.