CS:GO

Náročný úterní program odstartují Sampi klíčovým duelem v CCT Central Europe Series 7

Náročný úterní program odstartují Sampi klíčovým duelem v CCT Central Europe Series 7
8. 8. 2023
  |  

Pondělní šanci na postup do vyřazovací části CCT Central Europe Series 7 Sampi nedokázali využít a s ruskými 9 Pandas padli jasně 0:2 a o play-off si zahrají v posledním zápase během úterka proti ALTERNATE aTTaX.

Během úterý nečeká na Sampi vůbec nic snadného. Nejen, že se celek musí popasovat s nepříjemnou situací ve skupové fázi CCT Central Europe Series 7, kde má aktuálně ve swiss formátem hrané skupině stav 2:2 a od postupu nebo konce je dělí zmíněný zápas s ALTERNATE aTTaX, zároveň však má tým vyzvat MOUZ v rámci Thunderpick World Championship European Series 1 a nepříjemné dánské Preasy v CCT East Europe Series 1. 

Dnešní náročný program však Sampi skutečně odstartují proti německému celku ALTERNATE aTTaX v boji o postup do vyřazovací části v CCT Central Europe Series 7, kterou například SINNERS už prosvištěli a čekají na své soupeře. Slovenská sestava české organizace Sampi sice v posledních zápasech klopýtla, přesto jí patří nově 41. místo v HLTV Ranking. Němci jsou o několik míst za ní. 

Zajímavé střetnutí to bude i z hlediska map poolu, kdy si týmy navzájem vybanují Mirage a Vertigo, oba však hrají s poměrně aktivním a kladným skóre mapu Overpass, kde mají ALTERNATE aTTax 92% WR z 12 pokusů, Sampi 88% z 16 odehraných duelů. Zároveň se slovenský celek prezentoval solidními výkony také například na mapě Ancient (61 % z 23 map) a mohl by tak mít v konečném součtu minimálně na papíře výhodu. 

Přímý přenos duelu mezi německými ALTERNATE aTTaX a slovenskými Sampi můžete sledovat s česko-slovenským komentářem na kanále REPUBLEAGUE už dnes od 12:30. Pokud byste raději naladili mezinárodní vysílání, zápas poběží také na Twitch kanále CCT_CS2.

 


Zdroj úvodní fotografie: Fanda Dumek / Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.