CS:GO

Náročný program Sampi. Kolik duelů slovenský roster na začátku týdne čeká?

Náročný program Sampi. Kolik duelů slovenský roster na začátku týdne čeká?
7. 8. 2023
  |  

Slovenský celek Sampi se dokázal po letní přestávce etablovat v rámci evropských tier 2 a 3 turnajů. Tento týden z náročného programu parta pod vedením trenéra bfulla neustupuje. Naopak. Kdo na tuzemského zástupce v jakém turnaji čeká?

Sampi mají opět velmi aktivní tempo v turnajích ze světové tier 2 a 3 scény. Od konce letní přestávky se slovenský roster podíval do prakticky čehokoliv, co dávalo smysl, včetně nejrůznějších sérií CCT nebo Thunderpick World Championship European Series 1. Tento týden tým ve velkém tempu pokračuje. Kdy, s kým a v rámci jakého turnaje odehraje své duely?

Už dnes, tedy v pondělí, večer se od 18:30 slovenská sestava organizace Sampi postaví východoevropskému celku 9 Pandas v boji o postup do vyřazovací části CCT Central Europe Series 7. Sampi doposud v turnaji porazili iNation a 500, ale prohráli s Endpoint. Naopak 9 Pandas po výhrách nad MOUZ NXT a Nexus prohráli se SINNERS.

Během úterka čekají na Sampi dva další náročné duely. V tom prvním z nich (od 16:00) se v rámci 3. kola play-off Thunderpick World Championship 2023 Europe Series 1 utkají slovenští hráči se svým krajanem Davidem "frozen" Čerňanským (MOUZ), který se svými spoluhráči obdržel pozvánku jako nasazený celek. 

Druhý úterní duel by měl odstartovat až po 19:30, kdy Sampi nastoupí do prvního kola swiss formátem hrané základní části premiérové sezony CCT East Europe Series 1. V prvním kole turnaje narazí slovenská sestava na dánský celek Preasy, za který nastupuje například zkušený refrezh, bývalý hráč Astralis (Talent) Altekz nebo nicooodoz. 

Doposud poslední vypsaný zápas mají Sampi na středu, kdy by měli v rámci startu hlavní fáze Pinnacle Cup V utkat s dalším dánským celkem, tentokrát s týmem Espionage. Ten se aktuálně nachází na 45. místě světového rankingu HLTV a pro slovenský roster nebude snadným oříškem. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.