CS:GO

Náročné pondělí pro ENTERPRISE. Kromě EPL nastoupí také do kvalifikace CCT Central Europe

Náročné pondělí pro ENTERPRISE. Kromě EPL nastoupí také do kvalifikace CCT Central Europe
16. 7. 2023
  |  

Česko-slovenská CS:GO sestava organizace ENTERPRISE narazí už v pondělí nejen na SINNERS v rámci European Pro League, ale také na tým Nemiga v rámci CCT Central Europe Series 7 Closed Qualifier.

Po letní přestávce se roztáčí kola také evropské tier 3 scény, na jejíž pomezí patří také mezinárodní turnajové série CCT. Středoevropská odnož Central Europe vstupuje už do své 7. sezony a chybět u toho v uzavřené kvalifikaci nebude ani česko-slovenský zástupce. Pozvánku totiž obdržel tým ENTERPRISE.

ENTERPRISE vstoupí do CCT Central Europe Series 7 Closed Qualifier ve skupině "A", kde se kromě nich nachází také ukrajinský celek IKLA UA, mix GhoulsW, který prošel oteřenou kvalifikací a východoevropský tým Nemiga. Právě s posledním zmíněným celkem se tuzemský zástupce v rámci prvního duelu utká.
Pokud se nic nezmění, ENTERPRISE odehrají svůj zápas v pondělí odpoledne. Aktuálně je čas zápasu česko-slovenského celku naplánován na 14:30, nicméně se může oddálit v případě, že by duel mezi IKLA UA a GhoulsW byl delší než se očekává (start 11:30). Samotní EP by asi odsun ocenili, neboť teprve po 12:30 (a zde se taky může čas zápasu posunout) nastoupí do zápasu se SINNERS v rámci European Pro League.

Uzavřená kvalifikace se odehraje nejprve čtyřmi tradičními skupinami, které mají formát GSL BO3, přičemž následně postoupí týmy do tzv. play-in, ze kterého se z 8 celků do hlavní fáze CCT Central Europe Series 7 dostane pouze čtveřice vítězů.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.