CS:GO

Napodobí Sampi další česko-slovenské týmy nebo se jim v CCT Central Europe povede otočka?

Napodobí Sampi další česko-slovenské týmy nebo se jim v CCT Central Europe povede otočka?
14. 4. 2023
  |  

Česko-slovenským sestavám se v CCT Central Europe Series 6 Closed Qualifier příliš nedaří a poslední nadějí zůstávají už jen Sampi. Sekci organizace Jakuba Jankta čeká dopoledne eliminační zápas s Team Blink.

Česko-slovenská sestava Sampi ztratila včera dobře rozehraný úvodní duel své skupiny CCT Central Europe Closed Qualifier s finskými VISU a padla do eliminačního zápasu, ve kterém se utká s Blink.

Střet 124. týmu světa se Sampi by mohl přinést přerušení dlouhé série porážek v zápasech na portále HLTV, které aktuálně má česko-slovenský tým na svém kontě. Opřít se přitom bude chtít o svoji hvězdu, AWP hráče Dominika "blogg1s" Janity. Soupeř se naopak pokusí spoléhat na teprve osmnáctiletého kosovského hráče Aulona "krabeni" Fazlija.

Kurzy vypsané na utkání jednoznačně favorizují Team Blink, jejich šanci vidí bookmakeři v kurzu 1,38:1. Na vítězství Team Sampi je naopak vypsán kurz 2,8:1. Stejně tak se neočekává, že by se zápas dostal na 3 mapy s kurzem 1,73:1 na to, že se odehrají jen 2 mapy.

Zápas mezi Sampi a Blink můžete sledovat už dnes od 10:00 na Twitch kanále REPUBLEAGUE s česko-slovenským komentářem. Anglická verze vysílání bude dostupná na kanále CCT_EN2.

 


Zdroj úvodní fotografie: Facebook @Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.