CS:GO

Náhradník GrOgY žije svůj sen. Reprezentaci Slovenska táhl proti Makedonii a pomohl proti Mexiku

Náhradník GrOgY žije svůj sen. Reprezentaci Slovenska táhl proti Makedonii a pomohl proti Mexiku
16. 11. 2021
  |  

Dva zápas, dvě výhry a postup do play-off. Slovenská reprezentace prošla skupinou C na IESF Worlds Championship a příběh plný "komplikací" píše další kapitolu.

Restrikce skrze pandemii, ostře svítící slunce do monitoru i další problémy, které slovenský výběr potkaly, pětici spojily a ta doručila dvě vítězství ze dvou zápasů ve skupině a postupuje do play-off.

Zápasy Slovenska ve skupině C:

  • vs. Makedonie 16:14
  • vs. Mexiko 16:1

V obou zápasech odcházel z pozitivním K/D také "nováček" v sestavě, kterého management výběru sehnal na poslední chvíli z řad diváků.

Na významný den pro Česko a Slovensko, který připadá na 17. listopadu, tedy Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva, nastoupí Slovensko do prvního utkání v play-off, kde se opět utká s týmem Makedonie (BLUEJAYS). Začít by se mělo hrát už v 9:00 CEST.

Vyřazovací část světového šampionátu se hraje formátem double-elimination bracketu. Přičemž první celky skupiny A a B (které měly 4 účastníky), byly nasazeny rovnou do semifinále Upper Bracketu, další 4 postupující vytvoří "čtvrtfinálové" dvojice.

Zdroj úvodní fotografie: @IESF / @Yzone

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.