CS:GO

REPUBLEAGUE: Na třetí pokus za Entropiq už ruský tým SINNERS porazil a postupuje dál

REPUBLEAGUE: Na třetí pokus za Entropiq už ruský tým SINNERS porazil a postupuje dál
10. 11. 2021
  |  

V barvách organizace Entropiq doposud v rámci HLTV zápasů dokázali zvítězit dvakrát hráči SINNERS. Až dnes, do třetice, se radovali hráči Entropiq.

Play-off REPUBLEAGUE Tipos Season 2 rozjely úvodní osmifinálové zápasy. V tom druhém se hned představili hráči české jedničky SINNERS. Los určil soupeře v podobě ruského týmu Entropiq.

SINNERS vs. Entropiq

Osmifinále REPUBLEAGUE Season 2
Výsledek - 0:2
  • de_nuke 5:16 (4:11)
  • de_mirage 14:16 (8:7)
  • de_ancient

Entropiq začali na mapě Nuke za CT stranu, za kterou dominovali vývoji útkání a SINNERS pustili pouze k 4 kolům z 15. Po výměně stran se SINNERS nedostali prakticky k ničemu, byť to byli oni kdo hráli za "preferovanější" CT stranu. Po výsledku 16:5 ve prospěch Entropiq se šlo na druhou mapu.

Na startu druhé mapy si několikrát týmy kolo vyměnily, přesto lépe z bojů za T-side na mapě Mirage vycházeli hráči Entropiq. Největší sérii vítězných kol (4) v první půli předvědli SINNERS v samotném závěru, díky čemuž šli do vedení 8:7. SINNERS odstartovali dobře i druhou polovinu, zaváhali za stavu 12:7, kdy nestihli proti force buy položit bombu. Další zaváhání nabídli Entropiq možnost srovnat. S Deaglem však pak čarovali také SINNERS, kteří se dostali do vedení 14:13 zásluhou clutche od SHOCKa. Následná 3 kola ovšem patřila ruské sestavě, která po vítězství 16:14, celkově 2:0, postupuje do čtvrtfinále REPUBLEAGUE Tipos Season 2.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @SINNERS_Esports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.